Loading...

Avís Legal i Política de Privacitat


 • 1. General
  • 1.1 PLANETATORRENT.COM és un espai d'informació sobre entreteniment, especialment cinema i sèries de TV, que inclou funcionalitats de xarxa social
  • - PLANETATORRENT informa als usuaris i tercers que poden contactar amb nosaltres per a qualsevol consulta o petició per formulari de contacte AQUI que atendrem el més aviat possible.
  • 1.2 Aquest estai web pot contenir continguts destinats per a adults, i no està recomanat per a menors d'edat. L'usuari que accedeixi al mateix declara ser major d'edat i estar plenament capacitat per accedir a aquests continguts i assumir les obligacions d'aquest Avís legal i els corresponents Termes d'Ús.
 • 2. Propietat Intel•lectual
  • 2.1 Aquest servei i els elements que ho componen son propietat de PLANETATORRENT i estan protegits per les lleis i tractats internacionals sobre propietat intel•lectual i industrial, incloent entre altres, el programari de aplicacions informàtiques, interfícies gràfics, bases de dades, estructura i disseny, imatges, sons, textos i altres components. PLANETATORRENT autoritza l'ús gratuït d'aquests elements, de forma no exclusiva i limitada per a la reproducció, distribució i comunicació pública dels mateixos en la mesura en què resulti estrictament necessari per a l'ús del servei d'acord amb aquest Avís Legal i els Termes d'Ús corresponents. Qualsevol infracció de la legislació vigent serà perseguida per mitjà de les accions legals corresponents en defensa dels drets vulnerats.
  • 2.2 Queden exclosos del punt anterior els arxius i continguts en general introduïts o enviats pels usuaris, incloent enllaços d'internet. Els usuaris declaren, es responsabilitzen i garanteixen la seva autoria o titularitat, i drets corresponents als continguts que introdueixin en el servei, o que en qualsevol cas han obtingut les llicències, drets i qualssevol autoritzacions dels titulars corresponents per a introducció a PLANETATORRENT i la seva posada a disposició en favor de tercers a través del servei, d'acord amb els seus Termes d'Ús.
  • 2.3 La denominació “PLANETATORRENT” i/o el seu logotip poden estar protegits i registrats com a marca. PLANETATORRENT autoritza el seu ús sempre en relació amb els productes o serveis del seu propietari, sense que això impliqui la concessió de llicència o dret de propietat intel•lectual o industrial algun.
  • 2.4 En el cas que qualsevol usuari o tercer detectés que algun contingut allotjat o posat a disposició a través del servei vulnera o infringeix drets de propietat intel•lectual de terceres parts, li preguem ens ho comuniqui a l’adreça info@planetatorrent.com.
 • 3. Protecció de Dades de caràcter personal
  • 3.1 L'ús de PLANETATORRENT implica el tractament de dades de caràcter personal necessaris per a la prestació i gestió dels nostres serveis, l'atenció de les consultes dels usuaris i la comunicació de les nostres activitats i notícies. Aquestes dades passaran a formar part dels nostres fitxers, convenientment inscrits a l’Agència Andorrana de Protecció de Dades, i es tractaran d’acord amb la Llei 15/2003, de 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals.
  • 3.2 Les dades seran guardades amb la deguda confidencialitat, aplicant-se les mesures tècniques o organitzatives establertes en la legislació vigent per evitar el seu accés, manipulació o eliminació no autoritzades, i no serán cedits a altres entitats o terceres persones més enllá del funcionament del servei, el consentiment de l’usuari i en els casos legalment permesos. Quan expressament s'indiqui, les dades marcades amb un asterisc (*) seran obligatories, sense les quals no podrem tramitar les peticions corresponents.
  • 3.3 L'enviament de les seves dades a través dels nostres formularis de contacte, a qualsevol de les adreces indicades o en general per la web, implicarà la seva autorització als tractaments descrits, així com per a l'enviament de comunicacions comercials relatives als nostres productes o serveis. En qualsevol cas, l’usuari pot en qualsevol moment exercir els seus drets d'accés, supressió, rectificació i oposició en relació amb aquestes dades.
  • 3.4 PLANETATORRENT guarda l'adreça IP dels usuaris a fi de comprovar la correcta utilització dels serveis d'acord amb els Termes d’Ús, així com per a segmentar i oferir continguts publicitaris en funció de la localització física de l'usuari. Aquestes dades seran tractades així mateix en compliment de les mesures anteriors en matèria de protecció de dades i no seran facilitats a tercers excepte en els casos legalment exigibles.
  • 3.5 Aquest espai web utilitza Google Analytics, servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l'oficina principal de la qual està en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units d'Amèrica. Google Analytics utilitza les seves pròpies cookies per ajudar a analitzar l'ús que fan els usuaris del espai web. La informació que genera la cookie, incloent la seva adreça IP, serà directament transmesa i tractada per Google en els seus servidors a Estats Units d'Amèrica. Google usarà aquestes dades, pàgines i cerques referents, dades de localització, i altres hàbits de navegació, per recopilar informació sobre l'ús del espai web, recopilant informes de l'activitat i prestant altres serveis relacionats amb l'ús d'Internet. L'ús d'aquesta informació és responsabilitat exclusiva de Google.
 • 4. Exclusió de responsabilitat
  • 4.1 L’informació, fitxers i continguts inclosos en aquest serveis no són necessàriament revisats o supervisats per PLANETATORRENT.
  • 4.2 PLANETATORRENT serà responsable dels mateixos dins dels límits establerts en la legislació andorrana, excloent en tot cas qualsevol perjudici derivat de la falta de disponibilitat, errors o accidents causats per ús indegut, erroni o no autoritzat, així com per qualsevol altre dany o reclamació de tercers pels motius anteriors.
  • 4.3 PLANETATORRENT no serà responsable de la qualitat, fiabilitat, seguretat, legalitat, veracitat o exactitud de la informació i continguts allotjats, posats a disposició o proporcionats pels usuaris o tercers. L'existència dels mateixos a través de PLANETATORRENT no implica la seva aprovació ni relació alguna concreta amb els mateixos, els seus proveïdors o titulars.